Het kasteel van Rendeux ****» De kelders van het kasteel » Kaart

Kaart 

Een streling voor de smaakpapillen  
Soep van de dag 8,00 €
Huisgemaakte kaaskroketten 12,50 €
Garnaalkroketten 14,50 €
Bisque van kreeft 15,00 €
Onze huis-gerookte zalm 19,50 €
Escargots en champignons op Bourgondische wijze 20,00 €
Gebakken eendenlever en garnituur 21,50 €
Carpaccio van Jacobsnoten, emulsie van roze pompelmoes 22,50 €

 

Retour van de vissersvloot  
Kabeljauwhaasje met garnituur 22,50 €
Melktongfilets Nantua 23,50 €
Forel meunière 24,50 €
Gegrilde St. Jakobsnoten 26,50 €
Trio van gegrilde vis (zeebaars, goudbrasem, mul) 27,50 €

 

Op wandel in de Ardennen  
Haantje met rode wijn, gebakken aardappelen 22,50 €
Eendenborstfilet met sjalotten 23,50 €
Lamskoteletten in korst, look en tijm 24,50 €
Rundfilet B.B.B.
(saus naar keuze : béarnaise, groene peper, paddestoelen, Roquefort, mosterd, 3 kruiden)
26,00 €
4,00 €
Chateaubriand (min. 2 cvt, pp)
(saus naar keuze : béarnaise, groene peper, paddestoelen, Roquefort, mosterd, 3 kruiden)
26,00 €
4,00 €

 

De lekkernijen van het kasteel  
Onze sorbets : smaak van de dag 6,50 €
Dame blanche, dame noire, brésilienne 6,50 €
Charlotte met rode vruchten 7,50 €
Flan karamel met lavendel 8,50 €
Tarte Tatin met vanille-ijs 8,50 €
Sabayon met Muscat d’Alexandrie (min. 2 cvt, pp) 12,00 €
Het kaasassortiment 12,00 €


Menu

L’Air du temps (30,00 € of 45,00 € met aangepaste wijnen)

Escargots en champignons op Bourgondische wijze
● ● ●
Haantje met rode wijn, gebakken aardappelen

● ● ●
Charlotte met rode vruchten


 
Ballade au Château (45,00 € of 65,00 € met aangepaste wijnen)

Carpaccio van Jacobsnoten, emulsie van roze pompelmoes
● ● ●
Kabeljauwfilet op tagliatelles van groenten, coulis van tomaten en basilicum
● ● ●
Lamskoteletten in korst, look en tijm, peulbonen met room, gratin dauphinois
OF
Melktongfilets Nantua
● ● ●
Flan karamel met lavendel

Deze menu wordt enkel per volledige tafel opgediend (tot 20.30 uur)


 
Onze drie gangen lunch volgens de dagproducten : 24,50 €