Het kasteel van Rendeux ****» De kelders van het kasteel » Kaart

Kaart 

Een streling voor de smaakpapillen  
Kaaskroketten 12,50 €
Garnaalkroketten 14,50 €
Bisque van kreeft 15,00 €
Salade van gerookte eendenborst en droge vruchten 19,00 €
Terrine van eendenlever en garnituur 19,00 €
Declinatie rond de zalm 19,50 €
Terrine van vis en rivierkreeftjes 20,00 €
Gebakken eendenlever en garnituur 21,50 €

 

Retour van de vissersvloot  
Forel meunière of met amandelen 22,00 €
Filet van snoekbaars met geklaarde boter 22,50 €
Filet van goudbrasem in aardappelschilfers 23,00 €
Jacobsnoten met saffraan (5 stuk) 26,50 €
Trio van gegrilde vis (zeebaars, goudbrasem, mul) 27,50 €
Gegrilde kreeft Hollandse saus (20 min. wachttijd) 44,00 €

 

Op wandel in de Ardennen  
Lamribstuk met 3 kruiden 21,50 €
Eendenborstfilet sjalotten 21,50 €
Varkensmedaillon met mosterd en Provençaalse 23,00 €
Rundfilet B.B.B.
(saus naar keuze : béarnaise, groene peper, paddestoelen, sjalotten, roquefort)
26,00 €
4,00 €
Chateaubriand (min. 2 cvt, pp)
(saus naar keuze : béarnaise, groene peper, paddestoelen, sjalotten, roquefort)
26,00 €
4,00 €

 

De lekkernijen van het kasteel  
Onze sorbets : smaak van de dag 6,50 €
Dame blanche, dame noire, brésilienne 6,50 €
Tarte Tatin met vanille-ijs 8,50 €
Citroentaart van de chef 8,50 €
Chocolade in alle staten 8,50 €
Sabayon met Muscat d’Alexandrie (min. 2 cvt, pp) 12,00 €
Het kaasassortiment 12,00 €


Menu

L’Air du temps (30,00 € of 45,00 € met aangepaste wijnen)

Declinatie rond de zalm
● ● ●
Varkensmedaillon met mosterd en Provençaalse
● ● ●
Citroentaart van de chef


 
Ballade au Château (45,00 € of 65,00 € met aangepaste wijnen)

Terrine van vis en rivierkreeftjes
● ● ●
Cromesquis van slakken en zachte look
● ● ●
Rundsfilet met sjalotten
OF
Filet van goudbrasem in aardappelschilfers,
sinaasappel-rozemarijn saus
● ● ●
Chocolade in alle staten

Deze menu wordt enkel per volledige tafel opgediend (tot 20.30 uur)


 
Onze drie gangen lunch volgens de dagproducten : 24,50 €